Pertepimui reikės: 1 indelio grietinės citrinos 1 stiklinės cukraus vanilinio cukraus
Papuošimui reikės: kokosų migdolų žemės riešutų kivio
Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.
Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.
Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.
Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.
Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
šiek tiek bananų
šiek tiek citrinų
2 stiklinės cukraus
5 valgomieji šaukštai kakavos
šiek tiek persikų
6 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
250 gramų varškės
1 vienetas grietinės (indelis)
šiek tiek kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pertepimui reikės: 1 indelio grietinės citrinos 1 stiklinės cukraus vanilinio cukraus
Papuošimui reikės: kokosų migdolų žemės riešutų kivio
Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.
Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.
Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.
Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.
Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.