Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 300 gramų obuolių (rūgštesni)
- 2 vienetai kiaušinių
- 6 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 1 kilogramas varškės
- šiek tiek druskos
- 125 mililitrai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus suplakti atskirai ir įmaišyti į varškės masę.
Į varškės masę taip pat įmaišyti manų kruopas, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, pusės citrinos žievelę ir žiupsnelį druskos.
Duoti pastovėti varškės masei 10 min.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į varškę ir atsargiai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti į jį varškės masę. Išlyginti apkepo viršų ir aptepti grietine.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 300 gramų obuolių (rūgštesni)
- 2 vienetai kiaušinių
- 6 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 1 kilogramas varškės
- šiek tiek druskos
- 125 mililitrai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus suplakti atskirai ir įmaišyti į varškės masę.
Į varškės masę taip pat įmaišyti manų kruopas, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, pusės citrinos žievelę ir žiupsnelį druskos.
Duoti pastovėti varškės masei 10 min.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į varškę ir atsargiai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti į jį varškės masę. Išlyginti apkepo viršų ir aptepti grietine.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą