REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 8 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 lašai romo ((esencija))
  • 30 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 8 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 lašai romo ((esencija))
  • 30 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maždaug prieš valandą iki apkepo gaminimo užpili manų kruopas pienu ir palikti, kol išbrinks. Sumaišyti kiaušinių trynius su cukrumi, įdėti varškę ir sutrinti iki vientisos masės. Į gautą masę supilti išbrinkusias manų kruopas, įlašinti šiek tiek romo esencijos ir viską gerai išmaišyti. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų ir pamažu įmaišyti į gautą masę.
  2. Kepti varškės apkepą 180 °C temp. temperatūroje apie 30 min.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų