Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 50 gramų cukraus (padažui)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo (padažui)
- 300 gramų vyšnių (padažui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę išmaišome su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmušame ir įmaišome kiaušinius, o po to miltus.
Suformuojame apvalius kukulius. Apvoliojame miltuose ir suplojame, kad būtų plokštesni blyneliais.
Kepame, kol gražiai paruduoja.
Vyšnias (be kauliuku) ir cukrų suberiame į verdantį 200 ml vandenį.
Išverdame 1-2 minutes.
Į 150 ml vandenį įmaišome krakmolą ir supilame ant vyšnių.
Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
Varškėčius patiekiame su padažu.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 50 gramų cukraus (padažui)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo (padažui)
- 300 gramų vyšnių (padažui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę išmaišome su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmušame ir įmaišome kiaušinius, o po to miltus.
Suformuojame apvalius kukulius. Apvoliojame miltuose ir suplojame, kad būtų plokštesni blyneliais.
Kepame, kol gražiai paruduoja.
Vyšnias (be kauliuku) ir cukrų suberiame į verdantį 200 ml vandenį.
Išverdame 1-2 minutes.
Į 150 ml vandenį įmaišome krakmolą ir supilame ant vyšnių.
Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
Varškėčius patiekiame su padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą