Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų šildyti kartu su sviestu ant silpnos ugnies.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų.
Kai medus praaušta, pilti į kiaušinių masę.
Maišant dėti actu nugesintą sodą ir labai gerai išmaišyti.
Dėti miltus ir dar kartą išmaišyti.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, o šonus patepti sviestu.
Į kepimo formą dėti po 4 šaukštus tešlos ir kepti torto lakštus.
Iškeptus lakštus pertepti grietininiu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų šildyti kartu su sviestu ant silpnos ugnies.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų.
Kai medus praaušta, pilti į kiaušinių masę.
Maišant dėti actu nugesintą sodą ir labai gerai išmaišyti.
Dėti miltus ir dar kartą išmaišyti.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, o šonus patepti sviestu.
Į kepimo formą dėti po 4 šaukštus tešlos ir kepti torto lakštus.
Iškeptus lakštus pertepti grietininiu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą