Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai aguonų
- šiek tiek arbūzų
- 1/4 stiklinės medaus
- 1/4 stiklinės migdolų (kapoti, kepinti)
- 3 ir 1/4 stiklinės vaisių (smulkinti (mango, obuoliai, kivi ir pan.))
- 3/4 stiklinės uogų ((vynuogės, mėlynės, serbentai, avietės, žemuogės, braškės ir pan.))
- 1/5 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite medų, laimo sultis ir aguonų sėklas viename dubenėlyje.
Migdolus, visus vaisius ir uogas sumaišyti su pasigamintu padažu.
Labai gražiai atrodo patiekiant viduryje lėkštės, iš šonų sudėliojant trikampes arbūzo skilteles.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai aguonų
- šiek tiek arbūzų
- 1/4 stiklinės medaus
- 1/4 stiklinės migdolų (kapoti, kepinti)
- 3 ir 1/4 stiklinės vaisių (smulkinti (mango, obuoliai, kivi ir pan.))
- 3/4 stiklinės uogų ((vynuogės, mėlynės, serbentai, avietės, žemuogės, braškės ir pan.))
- 1/5 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite medų, laimo sultis ir aguonų sėklas viename dubenėlyje.
Migdolus, visus vaisius ir uogas sumaišyti su pasigamintu padažu.
Labai gražiai atrodo patiekiant viduryje lėkštės, iš šonų sudėliojant trikampes arbūzo skilteles.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą