INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
- 1 vienetas persikų (konservuoti, dėžutėse)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 500 gramų grietinėlės (riebi)
- 250 gramų varškės (trinta „President“)
- 10 gramų sviesto
- 7 valgomieji šaukštai želatinos
- 3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
- 500 gramų maskarponės sūrio
- 90 gramų želė cukraus „multi“
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius iki purumo išplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, miltais, krakmolu.
- Skardą ištepti sviestu, supilti į torto formą tešlą ir kepti 10 minučių (180-190° C orkaitėje).
- Maskarponę sumaišyti su trinta varške.
- Grietinėlę suplakti su vaniliniu cukrumi, likusia cukraus pudra, išspausti pagal skonį citrinos ir sumaišyti su sūrio mase.
- Supilti trintus persikus, išmaišyti.
- Maždaug pusėje stiklinės vandens ištirpinkite 7 šaukštus želatinos, kiek pakaitinkite, bet neužvirkite -želatinos masė turėtų tapti skaidri.
Palaukite kol bus beveik vėsi ir sumaišykite su balta mase. - Supilti ant biskvito ir palaukti, kol atšals.
- 8. Kadangi aš puošiau tortą kiviais, tai jo viršų užpyliau plonu sluoksniu kiviams atsparios želės, pagamintos iš 100 g abrikosų kompoto ir 90 g želė - cukraus „Multi“.
Po to puošti pagal savo fantaziją.
Autorius: Regina
REKLAMA