Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek vištiena (minkštimas)
- šiek tiek kiaušinių
- šiek tiek batono (padžiovintas)
- šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 50 g virtą vištienos minkštimą ir 15 g džiovintą batoną, išmirkytą piene, 2 kartus permalti, pasūdyti, praskiesti pienu iki tirštos košės konsistencijos, įdėti pusę trynio, pusę suplakto baltymo ir atsargiai išmaišyti (iš viršaus į apačią).
Masę sudėti į nedidelį emalinį indelį, gerai išteptą sviestu (5 g), pabarstyti džiūvėsėliais ir viršų uždengti pergamentiniu popieriumi.
Indelį panardinti į puodą su verdančiu vandeniu (iki pusės indelio), uždengti ir virti 40-45 min.
Pudingą patiekti su bulvių koše, aplieta vištienos sultiniu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek vištiena (minkštimas)
- šiek tiek kiaušinių
- šiek tiek batono (padžiovintas)
- šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 50 g virtą vištienos minkštimą ir 15 g džiovintą batoną, išmirkytą piene, 2 kartus permalti, pasūdyti, praskiesti pienu iki tirštos košės konsistencijos, įdėti pusę trynio, pusę suplakto baltymo ir atsargiai išmaišyti (iš viršaus į apačią).
Masę sudėti į nedidelį emalinį indelį, gerai išteptą sviestu (5 g), pabarstyti džiūvėsėliais ir viršų uždengti pergamentiniu popieriumi.
Indelį panardinti į puodą su verdančiu vandeniu (iki pusės indelio), uždengti ir virti 40-45 min.
Pudingą patiekti su bulvių koše, aplieta vištienos sultiniu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą