Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas alyvuogių (juodosios)
- 1 vienetas alyvuogių (žaliosios)
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 0.5 vieneto melionų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji, riekelės)
- 0.5 vieneto pomidorų pastos
- šiek tiek porų
- šiek tiek vyniuogių (žaliosios ir raudonosios)
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
- šiek tiek majonezo
- 5 vienetai ridikėlių
- šiek tiek vaisių (supjaustyti kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Boružei įpjauname pusę pomidoro, kad atrodytų kaip sparneliai, ir pataškuojame majonezu. Iš juodosios alyvuogės padarome galvutę, o iš poro šiaudelių - ūselius.
Ežiui dedame į lėkštę arba ant padėklo pusę meliono ir susmaigstome į jį smeigtukais vaisių kubelius bei vynuoges. Iš dviejų mažų žaliųjų vynuogių padarome akytes, o iš didelės raudonosios vynuogės - nosį.
Krokodilui agurką per vidurį supjaustome spirale, į tarpelius kišami ridikėlių griežinėlius, liežuviui panaudojame paprikos riekelę, o akims - per pusę perpjautą žaliąją alyvuogę, prismeigtą 2 gvazdikėliais.
Pelėms dedame į lėkštę per pusę perpjautą kiaušinį, iš ridikėlių griežinėlių padarome ausis, iš 3 gvazdikėlių - akytes ir nosytę, o ūsams panaudojame poro šiaudelius.
Tokius papuoštus patiekalus vaikai labai mėgsta!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas alyvuogių (juodosios)
- 1 vienetas alyvuogių (žaliosios)
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 0.5 vieneto melionų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji, riekelės)
- 0.5 vieneto pomidorų pastos
- šiek tiek porų
- šiek tiek vyniuogių (žaliosios ir raudonosios)
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
- šiek tiek majonezo
- 5 vienetai ridikėlių
- šiek tiek vaisių (supjaustyti kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Boružei įpjauname pusę pomidoro, kad atrodytų kaip sparneliai, ir pataškuojame majonezu. Iš juodosios alyvuogės padarome galvutę, o iš poro šiaudelių - ūselius.
Ežiui dedame į lėkštę arba ant padėklo pusę meliono ir susmaigstome į jį smeigtukais vaisių kubelius bei vynuoges. Iš dviejų mažų žaliųjų vynuogių padarome akytes, o iš didelės raudonosios vynuogės - nosį.
Krokodilui agurką per vidurį supjaustome spirale, į tarpelius kišami ridikėlių griežinėlius, liežuviui panaudojame paprikos riekelę, o akims - per pusę perpjautą žaliąją alyvuogę, prismeigtą 2 gvazdikėliais.
Pelėms dedame į lėkštę per pusę perpjautą kiaušinį, iš ridikėlių griežinėlių padarome ausis, iš 3 gvazdikėlių - akytes ir nosytę, o ūsams panaudojame poro šiaudelius.
Tokius papuoštus patiekalus vaikai labai mėgsta!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą