Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 250 mililitrų majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (malti)
- šiek tiek vaflių (lakštai)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia pasidarykite padažą, kuriuo tepsite vaflių lakštus. Vaflių lakštus ištepkite pasigamintu padažu,tada supjaustykite norimo dydžio juostelėmis ir dekite į kepimo skardą, padengtą aliuminio folija. Kepkite kol gražiai paruduos. P.S. galite pabarstyti kmynais prieš kepant. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 250 mililitrų majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (malti)
- šiek tiek vaflių (lakštai)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia pasidarykite padažą, kuriuo tepsite vaflių lakštus. Vaflių lakštus ištepkite pasigamintu padažu,tada supjaustykite norimo dydžio juostelėmis ir dekite į kepimo skardą, padengtą aliuminio folija. Kepkite kol gražiai paruduos. P.S. galite pabarstyti kmynais prieš kepant. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą