REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • šiek tiek paprikų (spalvota)
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek konservuotų kukurūzų
  • 1 vienetas želatinos (drebučių pakelis)
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek mesos (rūkyta ar virta, ar žuvis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant pakelio nurodyta: pakelis gaminant užpiltinę 1 litrui vandens, geriau vandens naudoti mažiau, kad būtu tvirtesni.

    Nevirto kiaušinio (žalio) bukame gale padaryti skylutę, maždaug tokią, kad tilptu kukurūzas, per tą skylutę išpilti kiaušinį (visą), kad būtu tuščias. Kiaušinio vidų išplauti su verdančiu vandeniu. Lukštas paruoštas užpiltinei. Į kiekvieno kiaušinio lukštą supilti paruošta užpiltinę (mažiau nei pusę), pastatyti vėsiai, kol sustings. Kai sustings, dėti pro skylutę visko po truputį: kukurūzų, alyvuogės gabaliuką, smulkintą papriką, mėsos ar žuvies gabaliuką, žalumynų ir viską, tik ne iki viršaus užpilti užpiltine ir vėl palikti kol sustings, vėliau kiaušinio lukštą pilnai užpildyti užpiltine. Kai jau viskas pilnai sustings, galima drąsiai nulupti kiaušinio lukštą ir patiekti užpiltinę ant vaišių stalo. Skanaus!

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • šiek tiek paprikų (spalvota)
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek konservuotų kukurūzų
  • 1 vienetas želatinos (drebučių pakelis)
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek mesos (rūkyta ar virta, ar žuvis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant pakelio nurodyta: pakelis gaminant užpiltinę 1 litrui vandens, geriau vandens naudoti mažiau, kad būtu tvirtesni.

    Nevirto kiaušinio (žalio) bukame gale padaryti skylutę, maždaug tokią, kad tilptu kukurūzas, per tą skylutę išpilti kiaušinį (visą), kad būtu tuščias. Kiaušinio vidų išplauti su verdančiu vandeniu. Lukštas paruoštas užpiltinei. Į kiekvieno kiaušinio lukštą supilti paruošta užpiltinę (mažiau nei pusę), pastatyti vėsiai, kol sustings. Kai sustings, dėti pro skylutę visko po truputį: kukurūzų, alyvuogės gabaliuką, smulkintą papriką, mėsos ar žuvies gabaliuką, žalumynų ir viską, tik ne iki viršaus užpilti užpiltine ir vėl palikti kol sustings, vėliau kiaušinio lukštą pilnai užpildyti užpiltine. Kai jau viskas pilnai sustings, galima drąsiai nulupti kiaušinio lukštą ir patiekti užpiltinę ant vaišių stalo. Skanaus!

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų