REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 gramai česnakų
  • šiek tiek kalendrų (lapai, (patiekiant))
  • šiek tiek kopūstų (raudonieji, (patiekiant))
  • 40 gramų svogūnų (pjaustyti griežinėliais)
  • 20 gramų pomidorų padažo ((padažui))
  • 500 gramų vandens
  • 300 gramų kiaulės nugarinės (supjaustyta 5x5 cm gabaliukai)
  • 15 mililitrų aliejaus
  • 15 mililitrų aliejaus ((padažui))
  • šiek tiek ridikėlių ((patiekiant))
  • 1/4 valgomojo šaukšto cinamono (maltas, (padažui))
  • 20 gramų maltos aitriosios paprikos ((padažui))
  • šiek tiek akmens druskos ((padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malūnėlyje)
  • 20 vienetų kukurūzų traškučių ((padažui))
  • 100 gramų mėsos, žuvies ir kt. produktų ((patiekiant))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų ((padažui))
  • 1 vienetas gvazdikėlių ((padažui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės.

    Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.

    Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.

    Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.

    Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 6 gramai česnakų
  • šiek tiek kalendrų (lapai, (patiekiant))
  • šiek tiek kopūstų (raudonieji, (patiekiant))
  • 40 gramų svogūnų (pjaustyti griežinėliais)
  • 20 gramų pomidorų padažo ((padažui))
  • 500 gramų vandens
  • 300 gramų kiaulės nugarinės (supjaustyta 5x5 cm gabaliukai)
  • 15 mililitrų aliejaus
  • 15 mililitrų aliejaus ((padažui))
  • šiek tiek ridikėlių ((patiekiant))
  • 1/4 valgomojo šaukšto cinamono (maltas, (padažui))
  • 20 gramų maltos aitriosios paprikos ((padažui))
  • šiek tiek akmens druskos ((padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malūnėlyje)
  • 20 vienetų kukurūzų traškučių ((padažui))
  • 100 gramų mėsos, žuvies ir kt. produktų ((patiekiant))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų ((padažui))
  • 1 vienetas gvazdikėlių ((padažui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės.

    Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.

    Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.

    Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.

    Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų