Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- 30 gramų petražolių
- 200 gramų svogūnų
- 50 gramų acto (3%)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų
- 600 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmų. Mėsa kepama ant žarijų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- 30 gramų petražolių
- 200 gramų svogūnų
- 50 gramų acto (3%)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų
- 600 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmų. Mėsa kepama ant žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą