REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių
  • 30 gramų petražolių
  • 200 gramų svogūnų
  • 50 gramų acto (3%)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 600 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmų. Mėsa kepama ant žarijų.

Autorius: Galina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių
  • 30 gramų petražolių
  • 200 gramų svogūnų
  • 50 gramų acto (3%)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 600 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmų. Mėsa kepama ant žarijų.

Autorius: Galina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų