Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 gramų kalendrų
- 30 gramų krapų
- 500 gramų ridikėlių
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų jautienos (filė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 40 mililitrų aliejaus
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti jautieną ir kiaušinius.
Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.
INGREDIENTAI:
- 30 gramų kalendrų
- 30 gramų krapų
- 500 gramų ridikėlių
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų jautienos (filė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 40 mililitrų aliejaus
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti jautieną ir kiaušinius.
Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą