REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų kalendrų
  • 30 gramų krapų
  • 500 gramų ridikėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos (filė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 40 mililitrų aliejaus
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti jautieną ir kiaušinius.
    Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
    Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
    Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
    Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.

Autorius: Gedutis

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų kalendrų
  • 30 gramų krapų
  • 500 gramų ridikėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos (filė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 40 mililitrų aliejaus
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti jautieną ir kiaušinius.
    Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
    Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
    Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
    Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.

Autorius: Gedutis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų