Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų aviečių
- 1.5 kilogramo cukraus
- 500 gramų mėlinių
- 500 gramų braškių
- 500 gramų serbentų (balti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogas perrinkti, nuskabyti kotelius, nuplauti tekančiu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į puodą ir užpilti cukrumi. Laikyti 2-3 valandas, kol išsiskirs šiek tiek sulčių.
Uogas užvirinti, nukelti nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinti. Vėl užvirinti ant labai silpnos ugnies ir virti 5-7 minutes, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neištižusios.
Karštą uogienę supilti į iškaitintus, švarius stiklainius ir užsukti.
Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- 500 gramų aviečių
- 1.5 kilogramo cukraus
- 500 gramų mėlinių
- 500 gramų braškių
- 500 gramų serbentų (balti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogas perrinkti, nuskabyti kotelius, nuplauti tekančiu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į puodą ir užpilti cukrumi. Laikyti 2-3 valandas, kol išsiskirs šiek tiek sulčių.
Uogas užvirinti, nukelti nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinti. Vėl užvirinti ant labai silpnos ugnies ir virti 5-7 minutes, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neištižusios.
Karštą uogienę supilti į iškaitintus, švarius stiklainius ir užsukti.
Skanaus!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą