Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų aviečių
  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 500 gramų mėlinių
  • 500 gramų braškių
  • 500 gramų serbentų (balti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogas perrinkti, nuskabyti kotelius, nuplauti tekančiu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į puodą ir užpilti cukrumi. Laikyti 2-3 valandas, kol išsiskirs šiek tiek sulčių.
    Uogas užvirinti, nukelti nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinti. Vėl užvirinti ant labai silpnos ugnies ir virti 5-7 minutes, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neištižusios.
    Karštą uogienę supilti į iškaitintus, švarius stiklainius ir užsukti.

    Skanaus!!!

Autorius: salomeja

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų aviečių
  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 500 gramų mėlinių
  • 500 gramų braškių
  • 500 gramų serbentų (balti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogas perrinkti, nuskabyti kotelius, nuplauti tekančiu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į puodą ir užpilti cukrumi. Laikyti 2-3 valandas, kol išsiskirs šiek tiek sulčių.
    Uogas užvirinti, nukelti nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinti. Vėl užvirinti ant labai silpnos ugnies ir virti 5-7 minutes, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neištižusios.
    Karštą uogienę supilti į iškaitintus, švarius stiklainius ir užsukti.

    Skanaus!!!

Autorius: salomeja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų