Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinti susmulkintą svogūną aliejuje, kol šiek tiek paruduos.
Pridėti smulkinto česnako ir kepinti apie 1 minutę.
Tuomet paskaninti druska, sudėti šparagines pupeles ir susmulkintus pomidorus ir gerai išmaišyti.
Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 10 minučių).
Paskaninti druska bei pipirai ir patiekti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinti susmulkintą svogūną aliejuje, kol šiek tiek paruduos.
Pridėti smulkinto česnako ir kepinti apie 1 minutę.
Tuomet paskaninti druska, sudėti šparagines pupeles ir susmulkintus pomidorus ir gerai išmaišyti.
Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 10 minučių).
Paskaninti druska bei pipirai ir patiekti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą