• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų grietinės
  • 6 vienetai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
    Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
    Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų grietinės
  • 6 vienetai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
    Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
    Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų