REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 6 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 6 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą