INGREDIENTAI:
  -   400 gramų   baklažanų 
-   šiek tiek   paprikų 
-   400 gramų   pomidorų pastos 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus (pagal skonį) 
-   šiek tiek   prieskonių (pagal skonį) 
-   1 kilogramas   vištienos kulšelių 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  1. Baklažanus perpjauname pusiau ir apie 2 val. palaikome sūdytame vandenyje.
 
 2. Vištieną apibarstome prieskoniais ir dedame į keptuvę apkepti.
 
 3. Kiek apkepus vištai dedame kubeliais pjaustytus baklažanus, svogūnus papriką, pimidorus.
 
 4. Viskam kiek apkepus, keptuvės turinį beriame į nedidelį kiekį verdančio vandens. Puodą uždengiame ir troškiname apie 20 min.
 
 5. Išsitroškinus gausiai pabarstome šviežių krapų.
   Autorius: Rita 
           INGREDIENTAI:
  -   400 gramų   baklažanų 
-   šiek tiek   paprikų 
-   400 gramų   pomidorų pastos 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus (pagal skonį) 
-   šiek tiek   prieskonių (pagal skonį) 
-   1 kilogramas   vištienos kulšelių 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  1. Baklažanus perpjauname pusiau ir apie 2 val. palaikome sūdytame vandenyje.
 
 2. Vištieną apibarstome prieskoniais ir dedame į keptuvę apkepti.
 
 3. Kiek apkepus vištai dedame kubeliais pjaustytus baklažanus, svogūnus papriką, pimidorus.
 
 4. Viskam kiek apkepus, keptuvės turinį beriame į nedidelį kiekį verdančio vandens. Puodą uždengiame ir troškiname apie 20 min.
 
 5. Išsitroškinus gausiai pabarstome šviežių krapų.
   Autorius: Rita 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI