REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skonis tikrai įdomus ir neįprastas. Patariu suvalgyti iš karto, nes pastebėjau, jog porą dienų pabuvęs šaldytuve bulguras sukietėja...

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 300 mililitrų vandens
  • 180 gramų bulguro
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų petražolių
  • 100 gramų mėtų
  • 80 mililitrų citrinų sultys
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 saujelė granatų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulgurą užpilti verdančiu vandeniu, uždengtis ir palikti brinkti apie 20 min.
  2. Smulkiai supjaustyti pomidorus, petražoles ir mėtas.
  3. Bulgurą nukošti ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, petražolėmis, mėtomis ir granatų sėklomis.
  4. Atskirai sumaišyti alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Gautu mišiniu apšlakstyti salotas. Patiekti galima papuošiant citrinos griežinėliais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų