REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 3 vienetai svogūnų
- 300 gramų jautienos
- 3 vienetai raugintų agurkų
- šiek tiek druskos
- 0.5 litro sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustome gabaliukais ir pakepiname kartu su svogūnų griežinukais, sudedame į puodą, užpilame 0,5 l sultinio, sudedame supjaustytus pomidorus, užbarstome pipirų, pasūdome ir troškiname apie 25 - 30 min. Bulves supjaustome kubeliais, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškiname ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės. Patiekti būtina užbarsčius susmulkinto česnako ir petražolių lapelių.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 3 vienetai svogūnų
- 300 gramų jautienos
- 3 vienetai raugintų agurkų
- šiek tiek druskos
- 0.5 litro sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustome gabaliukais ir pakepiname kartu su svogūnų griežinukais, sudedame į puodą, užpilame 0,5 l sultinio, sudedame supjaustytus pomidorus, užbarstome pipirų, pasūdome ir troškiname apie 25 - 30 min. Bulves supjaustome kubeliais, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškiname ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės. Patiekti būtina užbarsčius susmulkinto česnako ir petražolių lapelių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą