REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2.5 valgomojo šaukšto aliejaus
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite pieną.
    Visus sausus ingredientus supilkite į dubenį, tuomet supilkite aliejų ir viską išmaišykite.
    Maišant palengva supilkite karštą pieną ir dar 6-7 minutes pamaišykite.
    Tuomet tešlą išimkite ant miltai pabarstyto stalo ir šiek paminkykite.
    Tešlą padalinkite į maždaug 15 lygių gabalėlių ir iš kiekvieno jų iškočiokite ploną blyną.
    Dėkite blyną į labai karštą sausą keptuvę ir kiekvieną blyno pusę kepkite po maždaug 30 sekundžių.
    Šias minkštas ir labai skanias tortilijas galite įdaryti savo mėgstamu įdaru ir mėgautis nuostabiu patiekalu.
    Skanaus.

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2.5 valgomojo šaukšto aliejaus
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite pieną.
    Visus sausus ingredientus supilkite į dubenį, tuomet supilkite aliejų ir viską išmaišykite.
    Maišant palengva supilkite karštą pieną ir dar 6-7 minutes pamaišykite.
    Tuomet tešlą išimkite ant miltai pabarstyto stalo ir šiek paminkykite.
    Tešlą padalinkite į maždaug 15 lygių gabalėlių ir iš kiekvieno jų iškočiokite ploną blyną.
    Dėkite blyną į labai karštą sausą keptuvę ir kiekvieną blyno pusę kepkite po maždaug 30 sekundžių.
    Šias minkštas ir labai skanias tortilijas galite įdaryti savo mėgstamu įdaru ir mėgautis nuostabiu patiekalu.
    Skanaus.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų