Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (ar persikų džemas)
- 2 vienetai citrinų
- 150 gramų cukraus
- 200 gramų jogurto (natūralus)
- 200 gramų grietinėlės
- 300 gramų sausainių
- 150 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai želatinos
- 300 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius susmulkinam ir sumaišom su tirpintu sviestu ir tarkuota citrinos žievele. Gauta mase išklojam tortinės dugną (gerai suspaudžiam), dedam 10 min į šaldytuvą kad sustigtų. Gerai išplakam sūrį, jogurtą ir cukrų, tada supilam grietinėlę ir vėl gerai išplakam. Supilam 2 citrinų sultis ir išbrinkintą vandenyje želatiną.
Ant sausainių plonai tepame džemą, supilame kremą, ir dedame 3-4 val į šaldytuvą puošiame kaip sugalvojame.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (ar persikų džemas)
- 2 vienetai citrinų
- 150 gramų cukraus
- 200 gramų jogurto (natūralus)
- 200 gramų grietinėlės
- 300 gramų sausainių
- 150 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai želatinos
- 300 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius susmulkinam ir sumaišom su tirpintu sviestu ir tarkuota citrinos žievele. Gauta mase išklojam tortinės dugną (gerai suspaudžiam), dedam 10 min į šaldytuvą kad sustigtų. Gerai išplakam sūrį, jogurtą ir cukrų, tada supilam grietinėlę ir vėl gerai išplakam. Supilam 2 citrinų sultis ir išbrinkintą vandenyje želatiną.
Ant sausainių plonai tepame džemą, supilame kremą, ir dedame 3-4 val į šaldytuvą puošiame kaip sugalvojame.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą