Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (ar persikų džemas)
  • 2 vienetai citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 300 gramų sausainių
  • 150 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 300 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius susmulkinam ir sumaišom su tirpintu sviestu ir tarkuota citrinos žievele. Gauta mase išklojam tortinės dugną (gerai suspaudžiam), dedam 10 min į šaldytuvą kad sustigtų. Gerai išplakam sūrį, jogurtą ir cukrų, tada supilam grietinėlę ir vėl gerai išplakam. Supilam 2 citrinų sultis ir išbrinkintą vandenyje želatiną.

    Ant sausainių plonai tepame džemą, supilame kremą, ir dedame 3-4 val į šaldytuvą puošiame kaip sugalvojame.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (ar persikų džemas)
  • 2 vienetai citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 300 gramų sausainių
  • 150 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 300 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius susmulkinam ir sumaišom su tirpintu sviestu ir tarkuota citrinos žievele. Gauta mase išklojam tortinės dugną (gerai suspaudžiam), dedam 10 min į šaldytuvą kad sustigtų. Gerai išplakam sūrį, jogurtą ir cukrų, tada supilam grietinėlę ir vėl gerai išplakam. Supilam 2 citrinų sultis ir išbrinkintą vandenyje želatiną.

    Ant sausainių plonai tepame džemą, supilame kremą, ir dedame 3-4 val į šaldytuvą puošiame kaip sugalvojame.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų