Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (didelės)
- 2 vienetai morkų
- 300 gramų kiaulienos (kubeliais)
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto sultinio (vištienos, kubelis)
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės 0,5 pakelio Gallina Blanca grybų sriubos mišinio.
Mėsą pabarstyti prieskoniais bei druska ir pakepinti keptuvėje.
Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežinėliais, viską dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, įpilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės.
Suberti mėsos gabaliukus ir, jei reikia, įpilti vandes, kad apsemtų.
Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (didelės)
- 2 vienetai morkų
- 300 gramų kiaulienos (kubeliais)
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto sultinio (vištienos, kubelis)
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės 0,5 pakelio Gallina Blanca grybų sriubos mišinio.
Mėsą pabarstyti prieskoniais bei druska ir pakepinti keptuvėje.
Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežinėliais, viską dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, įpilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės.
Suberti mėsos gabaliukus ir, jei reikia, įpilti vandes, kad apsemtų.
Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą