INGREDIENTAI:
  -   1 arbatinis šaukštelis   cukraus 
  -   2   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   700 gramų   svogūnų 
  -   6 vienetai   batono (riekelės) 
  -   300 mililitrų   baltojo vyno 
  -   200 gramų   sūris 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  -   1 valgomasis šaukštas   sviesto 
  -   1 ir 1/5 litro   sultinio 
  -   šiek tiek   žalumynų 
  
   Paruošimo laikas: Apie 20 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Susmulkinkite svogūną, česnaką. Viską sumaišykite su prieskoniais.
 Dėkite šios masės į molinius indelius, pilkite po lygiai vyno ir sultinio. Viršų apibarstome batono kubeliais ir tarkuotu sūriu. Apibarstome žalumynais.
 Pašauname į 180 laipsnių orkaitę 10-15 minučių.   
    Autorius: Simona 
     REKLAMA