REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sviesto
- 2 vienetai grybų (baravykai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sviesto
- 2 vienetai grybų (baravykai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą