Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (malta)
- 60 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka ir sumaišyti su minkštu sviestu. Tada suberti miltus, žiupsnelį druskos, maltos paprikos. Viską gerai išmaišyti.
Iš tešlos suformuoti pailgą volelį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 min.
Atšaldytą volelį supjaustyti 2 mm rutuliukais ir sudėti juos į skardą, padengtą kepimo popieriumi. Sausainėlius apibarstyti paprika, kmynais.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
Sausainėlius geriausia laikyti dėžutėje, žinoma, jei liks.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (malta)
- 60 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka ir sumaišyti su minkštu sviestu. Tada suberti miltus, žiupsnelį druskos, maltos paprikos. Viską gerai išmaišyti.
Iš tešlos suformuoti pailgą volelį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 min.
Atšaldytą volelį supjaustyti 2 mm rutuliukais ir sudėti juos į skardą, padengtą kepimo popieriumi. Sausainėlius apibarstyti paprika, kmynais.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
Sausainėlius geriausia laikyti dėžutėje, žinoma, jei liks.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą