Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 350 gramų cukraus
- 5 kilogramai kopūstų
- 1 kilogramas morkų
- 6 vienetai paprikų (po dvi žalia, geltona, raudona)
- 1 kilogramas svogūnų
- 350 mililitrų acto
- 4 valgomieji šaukštai druskos
- 350 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus sutarkuoti, paprikas ir svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morkas burokine tarka. Viską sudėti į indą, išmaišyti, supilti actą ir aliejų, išmaišyti bei palikti parai, kad įgautų skonį. Laikosi labai ilgai. Laikyti šaltoje patalpoje.
INGREDIENTAI:
- 350 gramų cukraus
- 5 kilogramai kopūstų
- 1 kilogramas morkų
- 6 vienetai paprikų (po dvi žalia, geltona, raudona)
- 1 kilogramas svogūnų
- 350 mililitrų acto
- 4 valgomieji šaukštai druskos
- 350 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus sutarkuoti, paprikas ir svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morkas burokine tarka. Viską sudėti į indą, išmaišyti, supilti actą ir aliejų, išmaišyti bei palikti parai, kad įgautų skonį. Laikosi labai ilgai. Laikyti šaltoje patalpoje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą