Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 1 vienetas batono
- 100 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 20 gramų sviesto
- 1 stiklinė sultinio (jautienos ar vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono galus nupjaukite ir supjaustykite batoną riekelėmis. Man gavosi 6.
Vidurį batono riekelių išpjaukite. Palikite 2-3 cm storio "rėmelius". Apkepkite, kad gražiai pagelstų.
Ištirpinkite nedideliame puodelyje sviestą ir subėrę miltus, juos gerai įmaišykite. Supilkite sultinį. Tuomet supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Supilkite šį padažą į kepimo formą. Sudėkite batono "rėmelius" ir į kiekvieną iš jų įmuškite kiaušinį. Jei norite, apibarstykite prieskoniais. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20-25 minutes.
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 1 vienetas batono
- 100 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 20 gramų sviesto
- 1 stiklinė sultinio (jautienos ar vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono galus nupjaukite ir supjaustykite batoną riekelėmis. Man gavosi 6.
Vidurį batono riekelių išpjaukite. Palikite 2-3 cm storio "rėmelius". Apkepkite, kad gražiai pagelstų.
Ištirpinkite nedideliame puodelyje sviestą ir subėrę miltus, juos gerai įmaišykite. Supilkite sultinį. Tuomet supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Supilkite šį padažą į kepimo formą. Sudėkite batono "rėmelius" ir į kiekvieną iš jų įmuškite kiaušinį. Jei norite, apibarstykite prieskoniais. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20-25 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą