REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 vienetas batono
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 20 gramų sviesto
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos ar vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono galus nupjaukite ir supjaustykite batoną riekelėmis. Man gavosi 6.
    Vidurį batono riekelių išpjaukite. Palikite 2-3 cm storio "rėmelius". Apkepkite, kad gražiai pagelstų.
    Ištirpinkite nedideliame puodelyje sviestą ir subėrę miltus, juos gerai įmaišykite. Supilkite sultinį. Tuomet supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Supilkite šį padažą į kepimo formą. Sudėkite batono "rėmelius" ir į kiekvieną iš jų įmuškite kiaušinį. Jei norite, apibarstykite prieskoniais. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 vienetas batono
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 20 gramų sviesto
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos ar vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono galus nupjaukite ir supjaustykite batoną riekelėmis. Man gavosi 6.
    Vidurį batono riekelių išpjaukite. Palikite 2-3 cm storio "rėmelius". Apkepkite, kad gražiai pagelstų.
    Ištirpinkite nedideliame puodelyje sviestą ir subėrę miltus, juos gerai įmaišykite. Supilkite sultinį. Tuomet supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Supilkite šį padažą į kepimo formą. Sudėkite batono "rėmelius" ir į kiekvieną iš jų įmuškite kiaušinį. Jei norite, apibarstykite prieskoniais. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų