REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos ( šoninė)
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 4 galvos svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek provanso žolelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos ( šoninė)
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 4 galvos svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek provanso žolelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais. Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome. Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų