REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai krapų (viršūnėlės su sėklomis)
  • 200 gramų medaus
  • 100 mililitrų acto (vaisių)
  • 1 ir 1/3 litro vandens
  • 2 kilogramai patisonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.

Autorius: janina

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai krapų (viršūnėlės su sėklomis)
  • 200 gramų medaus
  • 100 mililitrų acto (vaisių)
  • 1 ir 1/3 litro vandens
  • 2 kilogramai patisonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.

Autorius: janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų