Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai krapų (viršūnėlės su sėklomis)
- 200 gramų medaus
- 100 mililitrų acto (vaisių)
- 1 ir 1/3 litro vandens
- 2 kilogramai patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai krapų (viršūnėlės su sėklomis)
- 200 gramų medaus
- 100 mililitrų acto (vaisių)
- 1 ir 1/3 litro vandens
- 2 kilogramai patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą