Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek starkių (1-1,5)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytą ir nuo kaulų išlaisvintą sterką supjaustome gabaliukais, pasūdome, apvoliojame miltuose, iškepame.
Nuluptas bulves supjaustome skrituliukais (ar kaip kam patinka), jei stori - apkepiname, jei labai plonai supjaustome, tada nereikia kepinti.
Į atsparų ugniai indą, suteptą sviestu, dedame apatinį sluoksnį bulvių, iš viršaus sudedame paruoštą žuvį, viską užpilame grietine, uždengiame, pabarstome druska bei kiekvienam patinkančiais prieskoniais ir pašaunamę į įkaitusią orkaitę (150 C), paliekame 30-40 min.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek starkių (1-1,5)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytą ir nuo kaulų išlaisvintą sterką supjaustome gabaliukais, pasūdome, apvoliojame miltuose, iškepame.
Nuluptas bulves supjaustome skrituliukais (ar kaip kam patinka), jei stori - apkepiname, jei labai plonai supjaustome, tada nereikia kepinti.
Į atsparų ugniai indą, suteptą sviestu, dedame apatinį sluoksnį bulvių, iš viršaus sudedame paruoštą žuvį, viską užpilame grietine, uždengiame, pabarstome druska bei kiekvienam patinkančiais prieskoniais ir pašaunamę į įkaitusią orkaitę (150 C), paliekame 30-40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą