INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas makaronų (pakeliuose)
- 150 gramų dešros (Biovela)
- 6 valgomieji šaukštai pieno (sutarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 7 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 vienetas cukinijos
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakelio. Cukiniją supjaustykite kubeliais. Svogūną susmulkinkite, gabaliukais supjaustykite dešrą. Makaronus nusunkite ir sumaišykite su cukinija , svogūnu ir dešra. Viską apliekite aliejumi, apibarstykite dalimi sūrio ir smulkintomis petražolėmis. Kiaušinius išplakite ir paskaninkite pipirais. Keptuvę ištepkite aliejumi, sukrėskite makaronus, išlyginkite, apliekite išplaktais kiaušiniais ir kepkite apie 5 - 7 min. ant vidutinės ugnies. Makaronų picą atsargiai perkelkite į lėkštę, apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu.
Autorius: Janina
REKLAMA