Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 stiklinė apelsinų (žievelė su cukrumi, smulkinta)
- 0.5 stiklinės cukraus
- 0.5 valgomojo šaukšto vanilės
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 240 gramų juodojo šokolado
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė sviesto (nesūdytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su cukrumi.
Kartu sumaišome miltus ir druską.
Miltus bei sviestą suminkome rankomis, kad gautųsi gumulėliai.
Sumaišome susicukravusią apelsino žievelę, apelsino minkštimą bei sultis su vanile ir įmaišome į tešlą.
Tešlą padedame 1 val. į šaldytuvą.
Suformuojame apvalius sausainius ir dedame juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepame apie 15-20 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus atvėsiname ir dalį aptepame vandens vonelėje ištirpintu šokoladu.
Padedame šaltai, kad šokoladas sustingtų.
Skanaujame!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 stiklinė apelsinų (žievelė su cukrumi, smulkinta)
- 0.5 stiklinės cukraus
- 0.5 valgomojo šaukšto vanilės
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 240 gramų juodojo šokolado
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė sviesto (nesūdytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su cukrumi.
Kartu sumaišome miltus ir druską.
Miltus bei sviestą suminkome rankomis, kad gautųsi gumulėliai.
Sumaišome susicukravusią apelsino žievelę, apelsino minkštimą bei sultis su vanile ir įmaišome į tešlą.
Tešlą padedame 1 val. į šaldytuvą.
Suformuojame apvalius sausainius ir dedame juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepame apie 15-20 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus atvėsiname ir dalį aptepame vandens vonelėje ištirpintu šokoladu.
Padedame šaltai, kad šokoladas sustingtų.
Skanaujame!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą