INGREDIENTAI:
  -   50 gramų   cukraus (kamuoliukams) 
-   60 gramų   cukraus (tešlai) 
-   3 valgomieji šaukštai   kakavos (tešlai) 
-   3 valgomieji šaukštai   krakmolo (kamuoliukams) 
-   2 valgomieji šaukštai   krakmolo (tešlai) 
-   4 vienetai   kiaušinių (tešlai) 
-   2 vienetai   kiaušinių (tryniai, kamuoliukams) 
-   2 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų (tešlai) 
-   50 gramų   juodojo šokolado (tešlai) 
-   250 gramų   varškės (kamuoliukams) 
-   šiek tiek   druskos (tešlai) 
-   50 gramų   kokosų (drožlės, kamuoliukams) 
-   šiek tiek   kepimo miltelių (tešlai) 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Reikės 22 cm apvalios formos.
 
 Varškę ištrinti su kiaušinių tryniais, kokosų drožlėmis, cukrumi ir krakmolu. Šlapiomis rankomis suformuoti kamuoliukus ir sudėti į kepimo formą tam tikru atstumu vienas nuo kito.
 
 Suplakite trynius su cukrumi iki vientisos masės. Pridėkite ištirpintą šokoladą ir gerai išmaišykite.
 Suplakite baltymus, palaipsniui pridedant cukraus, iki purumo.
 Į trynių ir cukraus masę įdėkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių, kakavos ir druskos. Švelniai, keliais etapais, į tešlą įmaišykite plaktus baltymus (maišant pagal laikrodžio rodyklę!).
 
 Tešlą supilkite ant varškės kamuoliukus.
 Pyragą kepkite iki 175 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.
 Šiek tiek atvėsinkite ir apipilkite ištirpintu šokoladu.
 
 SkAnAuS!
   Autorius: Irina 
     REKLAMA