INGREDIENTAI:
  -   100 gramų   cukraus 
-   2 valgomieji šaukštai   kakavos 
-   125 gramai   margarino 
-   2 vienetai   kiaušinių (dideli) 
-   150 gramų   kvietinių miltų 
-   25 gramai   juodojo šokolado 
-   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sviestiniam kremui:
 100 g kambario
 temperatūros sviesto;
 225 g cukraus
 pudros;
 25 g baltojo
 šokolado (cukraus pudros turėjau labai nedaug, tai dėjau 50 g šokolado).
 
 Margariną išsukti su cukrumi, maišant po vieną įmušti kaušinius. Supilti išlydytą šokoladą, suberti miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėti tešlos į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 minučių. Atvėsinti.
 Sviestiniam kremui sviestą išsukti su cukraus pudra, supilti išlydytą
 šokoladą ir gerai išplakti. Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjauti aštriu peiliu ir perpjauti pusiau. Užtepti sviestinio kremo ir įkišti nupjautas viršūnėlės puseles-„sparnelius“.
   Autorius: http://forelle.blogas.lt