REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos (tamsi, milteliai)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 180 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų pieniško šokolado (su riešutais)
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 2 saujos riešutų (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Sviestą su šokoladu dedame į dubenį ir ištirpiname ant garų (verdančiame puode, kad garai kaitintų dubenį).

    2. Į kitą puodą sudedame kiaušinius, cukrų ir 2 min. paplakame (iki baltų putų plakti nereikia, tik truputį, kad lengvos putų garbanėlės užsimestų).

    3. Kakavą sumaišome su miltais. Galima miltus persijoti (jei už nugaros nestovi tinginys).

    4. Sukapojame, stambiai supjaustome riešutus.

    5. Truputį atvėsusią šokolado ir sviesto masę pilame į kiaušinių ir cukraus masę, sumaišome.

    6. Sudedame miltus, sumaišome. Supilame smulkintus riešutus.

    7. Išmaišytą masę pilame į kepimo indą/skardą, išklotą kepimo popieriumi.

    8. Kas keli cm įspaudžiame po pieniško šokolado plytelę taip, kad kiekvienas pyrago gabaliukas turėtų savo šokolado gabaliuką viduje.

    9. Kepame 180˚C orkaitėje ne ilgiau 30 minučių. Atvėsusį pyragą galima pjaustyti.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos (tamsi, milteliai)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 180 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų pieniško šokolado (su riešutais)
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 2 saujos riešutų (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Sviestą su šokoladu dedame į dubenį ir ištirpiname ant garų (verdančiame puode, kad garai kaitintų dubenį).

    2. Į kitą puodą sudedame kiaušinius, cukrų ir 2 min. paplakame (iki baltų putų plakti nereikia, tik truputį, kad lengvos putų garbanėlės užsimestų).

    3. Kakavą sumaišome su miltais. Galima miltus persijoti (jei už nugaros nestovi tinginys).

    4. Sukapojame, stambiai supjaustome riešutus.

    5. Truputį atvėsusią šokolado ir sviesto masę pilame į kiaušinių ir cukraus masę, sumaišome.

    6. Sudedame miltus, sumaišome. Supilame smulkintus riešutus.

    7. Išmaišytą masę pilame į kepimo indą/skardą, išklotą kepimo popieriumi.

    8. Kas keli cm įspaudžiame po pieniško šokolado plytelę taip, kad kiekvienas pyrago gabaliukas turėtų savo šokolado gabaliuką viduje.

    9. Kepame 180˚C orkaitėje ne ilgiau 30 minučių. Atvėsusį pyragą galima pjaustyti.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų