Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 stiklinė migdolų (plokštelės)
- 0.5 vieneto salotų (Aisbergo)
- 1 stiklinė spanguolių (džiovintos)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 250 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais.
Gautą padažą palikite 30 min. pastovėti.
Sluoksniuokite į salotinę jogurtinį padažą, spanguoles, feta sūrio kubelius bei migdolų plokšteles.
Palikite salotas 2-3 val. šaldytuve ir po to patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 stiklinė migdolų (plokštelės)
- 0.5 vieneto salotų (Aisbergo)
- 1 stiklinė spanguolių (džiovintos)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 250 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais.
Gautą padažą palikite 30 min. pastovėti.
Sluoksniuokite į salotinę jogurtinį padažą, spanguoles, feta sūrio kubelius bei migdolų plokšteles.
Palikite salotas 2-3 val. šaldytuve ir po to patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą