INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų kopūstų (baltagūžiai)
- 400 gramų vyniuogių (žaliosios)
- 300 gramų vištos filė (virta)
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek majonezo
- 100 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- 12 vienetų svogūnų laiškų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmasis sluoksnis - susmulkinta vištiena, apibarstyta druska ir pipirais.
Antrasis sluoksnis - sutarkuoti ar susmulkinti kopūstai, išmaišyti su druska, pipirais ir citrinos sultimis.
Trečiasis sluoksnis - majonezas.
Ketvirtasis sluoksnis - sutarkuotas sūris, smulkinti svogūnų laiškai ir kiaušiniai, tarkuoti.
Viską aptepame majonezu ir apdedame vynuogių puselėmis. Sėklas išimame.
Autorius: Sabina
REKLAMA