REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai tešlos (sluoksniuota mielinė)
  • šiek tiek pievagrybių ((4 įdaras))
  • Įdarui:
  • šiek tiek dešros (šlapia (1 įdaras))
  • šiek tiek svogūnų ((4 įdaras))
  • šiek tiek varškės (sumaišyta su cukrumi ir kiaušiniu (5 įdaras))
  • šiek tiek uogienės ((3 įdaras))
  • šiek tiek ryžių (išvirti ir sumaišyti su virtais kiaušiniais (2 įdaras))
  • šiek tiek lydyto sūrio ((rūkytas) (1 įdaras))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai tešlos (sluoksniuota mielinė)
  • šiek tiek pievagrybių ((4 įdaras))
  • Įdarui:
  • šiek tiek dešros (šlapia (1 įdaras))
  • šiek tiek svogūnų ((4 įdaras))
  • šiek tiek varškės (sumaišyta su cukrumi ir kiaušiniu (5 įdaras))
  • šiek tiek uogienės ((3 įdaras))
  • šiek tiek ryžių (išvirti ir sumaišyti su virtais kiaušiniais (2 įdaras))
  • šiek tiek lydyto sūrio ((rūkytas) (1 įdaras))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyite tešlą.
  2. Įdarui:

    Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite.
    Pievagrybius arba kitokius grybus pakepinkite su svogūnais.
    Varškę sumaišykite su žaliu kiaušiniu bei cukrumi.
    Uogienė (kokią tik turite).
    Virtus ryžius sumaišykite su virtais kiaušiniais bei prieskoniais.
  3. Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 ° temp. apie 30 - 40 min., prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų