Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, milteliai)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 600 gramų jautienos faršo
- 20 vienetų kiaušinių (putpelės)
- 1 vienetas kiaušinių (vištų)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui galite naudoti ir vištų kiaušinius, tačiau šiuo atveju gausis didesni kukuliai.
Jautienos faršą sumaišykite su gerai susmulkintu svogūnu, kiaušiniu ir prieskoniais.
Putpelių kiaušinius kietai išvirti.
Kiekvieną kietai virtą, nuluptą kiaušinį aplipdykite jautienos faršu.
Gautus kukuliukus virkite karštame aliejuje.
Apskrudusius kukuliukus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekite kaip užkandį.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, milteliai)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 600 gramų jautienos faršo
- 20 vienetų kiaušinių (putpelės)
- 1 vienetas kiaušinių (vištų)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui galite naudoti ir vištų kiaušinius, tačiau šiuo atveju gausis didesni kukuliai.
Jautienos faršą sumaišykite su gerai susmulkintu svogūnu, kiaušiniu ir prieskoniais.
Putpelių kiaušinius kietai išvirti.
Kiekvieną kietai virtą, nuluptą kiaušinį aplipdykite jautienos faršu.
Gautus kukuliukus virkite karštame aliejuje.
Apskrudusius kukuliukus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekite kaip užkandį.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą