INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   bulvių 
  -   1 arbatinis šaukštelis   čiobrelių 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   šiek tiek   kmynų 
  -   0.5 vieneto   porų 
  -   2 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
  -   400 mililitrų   pieno 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   1 valgomasis šaukštas   sviesto 
  -   200 gramų   žuvies (rūkyta) 
  -   1 sauja   kaparėlių (konservuoti) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį). Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus!
 
 Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose:
 http://www.ciopciop.lt/kursai
 
 Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: 
 http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482   
    Autorius: Čiop Čiop kursai