Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 200 gramų margarino
- 3.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1/10 arbatinio šaukštelio sodos
- 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek uogienės (slyvų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje miltus, druską ir sodą.
Sudėkite į tą patį dubenį kambario temperatūros sviestą ir viską išminkykite.
Tuomet sudėkite į tešlą grietinę ir išminkykite vientisą tešlą.
Tešlą padalinkite į 4 dalis, kiekvieną jų plonai iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
Ant kiekvieno trikampio dėkite po šaukštelį slyvienės ir suvyniokite ritinėlius.
Dėkite skareles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas skareles apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 200 gramų margarino
- 3.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1/10 arbatinio šaukštelio sodos
- 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek uogienės (slyvų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje miltus, druską ir sodą.
Sudėkite į tą patį dubenį kambario temperatūros sviestą ir viską išminkykite.
Tuomet sudėkite į tešlą grietinę ir išminkykite vientisą tešlą.
Tešlą padalinkite į 4 dalis, kiekvieną jų plonai iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
Ant kiekvieno trikampio dėkite po šaukštelį slyvienės ir suvyniokite ritinėlius.
Dėkite skareles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas skareles apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą