Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (grūdeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę, svogūną supjaustyti greižinėliais, sudėti į dubenį. Įpilti aliejų, suberti pipirus, garstyčių grudelius, cukrų ir actą, viska gerai išmaišyti ir palikti šaltai kelioms valandoms. Patiekti su karštomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (grūdeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę, svogūną supjaustyti greižinėliais, sudėti į dubenį. Įpilti aliejų, suberti pipirus, garstyčių grudelius, cukrų ir actą, viska gerai išmaišyti ir palikti šaltai kelioms valandoms. Patiekti su karštomis bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą