Silkę, svogūną supjaustyti greižinėliais, sudėti į dubenį. Įpilti aliejų, suberti pipirus, garstyčių grudelius, cukrų ir actą, viska gerai išmaišyti ir palikti šaltai kelioms valandoms. Patiekti su karštomis bulvėmis.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (grūdeliai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek silkių (filė)
2 valgomieji šaukštai acto
6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę, svogūną supjaustyti greižinėliais, sudėti į dubenį. Įpilti aliejų, suberti pipirus, garstyčių grudelius, cukrų ir actą, viska gerai išmaišyti ir palikti šaltai kelioms valandoms. Patiekti su karštomis bulvėmis.