• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (grūdeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę, svogūną supjaustyti greižinėliais, sudėti į dubenį. Įpilti aliejų, suberti pipirus, garstyčių grudelius, cukrų ir actą, viska gerai išmaišyti ir palikti šaltai kelioms valandoms. Patiekti su karštomis bulvėmis.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (grūdeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę, svogūną supjaustyti greižinėliais, sudėti į dubenį. Įpilti aliejų, suberti pipirus, garstyčių grudelius, cukrų ir actą, viska gerai išmaišyti ir palikti šaltai kelioms valandoms. Patiekti su karštomis bulvėmis.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų