• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja slyvų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 50 gramų silkių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustyti juostelėmis.
    Svogūnus nulupti, susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
    Svogūnams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą, kubeliais supjaustytus agurkus, razinas, pasmulkintas slyvas, paskaninti prieskoniais, patroškinti dar apie 2-4 min. ir atvėsinti.
    Dėti silkės juosteles į silkinę arba dubenį ir ant viršaus sudėti patroškintą svogūnų ir uogų masę.
    Patiekti šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja slyvų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 50 gramų silkių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustyti juostelėmis.
    Svogūnus nulupti, susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
    Svogūnams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą, kubeliais supjaustytus agurkus, razinas, pasmulkintas slyvas, paskaninti prieskoniais, patroškinti dar apie 2-4 min. ir atvėsinti.
    Dėti silkės juosteles į silkinę arba dubenį ir ant viršaus sudėti patroškintą svogūnų ir uogų masę.
    Patiekti šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų