REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų aguonų
  • 50 gramų cukraus
  • 400 gramų cukraus (miltinis)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą.
    Iš šios masės pagaminsite pusantros skardelės.
    Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    Pabarstykite juos cukrumi bei aguonom ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų.
    Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų aguonų
  • 50 gramų cukraus
  • 400 gramų cukraus (miltinis)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą.
    Iš šios masės pagaminsite pusantros skardelės.
    Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    Pabarstykite juos cukrumi bei aguonom ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų.
    Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų