Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų aguonų
- 50 gramų cukraus
- 400 gramų cukraus (miltinis)
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą.
Iš šios masės pagaminsite pusantros skardelės.
Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Pabarstykite juos cukrumi bei aguonom ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų aguonų
- 50 gramų cukraus
- 400 gramų cukraus (miltinis)
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą.
Iš šios masės pagaminsite pusantros skardelės.
Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Pabarstykite juos cukrumi bei aguonom ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą