INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus pudros (kremui)
- 75 gramai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 174 gramai kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas vandens (karštas)
- 75 gramai sviesto
- 50 gramų sviesto (kremui)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas tirpios kavos
- 1 valgomasis šaukštas tirpios kavos (kremui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Inde sumaišyti miltus su kepimo milteliais, cukrumi, sudėti gabaliukais supjaustytą minkštą sviestą ir pirštais daryti trupinukus. Įmaišyti kiaušinį ir kavą (ištirpintą vandenyje). Suminkyti ir padaryti nedidelius rutuliukus. (Be to į tešlą galimą įberti razinų, labai skanu). Juos iškepti, 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje, 15 min. Kol šilti perpjauti pusiau, palaukti, kol truputį atauš ir pertepti kavos kremu.
Skanaus :)
Autorius: Veronika
REKLAMA